Klanten van Zelfstroom aan het woord

Klanten van Zelfstroom aan het woord

Onze klanten en de zon. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Evert Bosman |
Professionals die leveren wat ze beloven!

Ik heb de panelen nu ruim een maand op het dak en ben reuze enthousiast. Het spel om te kijken hoeveel ik opgewekt hebt en hoeveel ik nog kan besparen is een leuke bijkomstigheid.

De opbrengst bij slecht weer is minder dan vooraf was verteld maar wellicht kijk ik over een te korte periode. De app werkt prima maar er is verteld dat ik met deze (vernieuwde) app ook individueel per groep het verbruik kon meten. Dat is met deze app niet mogelijk. Jammer!
De periode naar de verkoop toe ben ik goed geïnformeerd over alles wat ik wilde weten. De verkoper was niet alleen eerlijk (hij heeft ook de minpunten ten opzichte van de concurrent genoemd) maar was/is ook erg vakbekwaam. Waar de concurrent mijn vragen niet wilde beantwoorden (te veel vragen!!), beantwoorde hij alles keurig. Hij was niet opdringerig, was beleefd, behulpzaam en geduldig. Wil je goede info over zonnepanelen, vraag dan naar Mark Roebbers!
De installatie is ook prima verlopen, snel, netjes en de kabel is verwerkt dan verdacht. Prima organisatie!

Robbert-Jan |
Vriendelijke verkoper en mooi zonnestroomsysteem

De verkoper was vriendelijk en heeft mij goed geadviseerd.
Mijn dak is mooi vol gelegd en met de app kan ik precies zien hoeveel ik opwek.

Bespaart 480 ,- per jaar
wim |
Voor een eerlijk advies en correct implementatie van zonnepanelen

Zonnepanelen, wat gaan we ermee doen, aanschaffen of huren of helemaal niets. Aanschaf van panelen was toch een redelijke investering dus ook maar gekeken wat er mogelijk was met huren.
Na het opvragen van diverse offertes was duidelijk dat huren een goede optie is om je maandelijkse kosten te drukken en daarnaast geen omkijken meer naar de installatie en het onderhoud. De ligging van het dak was optimaal dus we gaan ervoor. Voor het huren van de panelen zijn meerdere aanbieders beschikbaar echter Zelfstroom springt hier duidelijk bovenuit omdat:
- Men heldere informatie biedt, niet teveel en niet te weinig
- Producten (omvormer, panelen) die men installeert zijn van hoge kwaliteit
- Geen rare constructies over extra kosten die tijdens installatie alsnog voor rekening van de klant komen
- Het nakomen van afspraken

Het lijkt allemaal vrij simpel om bovenstaande te realiseren maar tegenwoordig is dat allemaal niet meer vanzelfsprekend.

Bespaart 240 ,- per jaar

Meer informatie over zonnepanelen?

Alles over zonnepanelen