Ontdek Zelfstroom

ONTDEK ZELFSTROOM

Bij Zelfstroom kun je zonnepanelen van de hoogste kwaliteit kopen, maar ook huren. We zijn de grootste aanbieder van Nederland en best wel trots op onze klantentevredenheid, die we maandelijks meten en gemiddeld op een 9,2 uitkomt. We zorgen dat het kiezen voor zonne-energie makkelijk en aantrekkelijk is voor iedereen met een eigen woning (en dak) in Nederland. Zonne-energie, zelf stroom maken is namelijk veel aantrekkelijker dan de meeste mensen weten of denken! En we zorgen samen beter voor de wereld, als zoveel mogelijk mensen in Nederland zelf stroom maken met zonnepanelen.

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Gemiddeld 9,2 klantentevredenheid

Grootste aanbieder van Nederland

Huren? Duizenden mensen gingen je al voor

A-merken voor de laagste prijs

Alles handig op 1 plek geregeld

Zelfstroom biedt de beste prijzen voor A-merken in de markt. We geven de meest uitgebreide services en garanties en je kunt nergens zoveel besparen op je 100% groene energierekening als bij Zelfstroom. We leveren, als je dat wilt, namelijk ook je aanvullende energie (groene stroom & gas) tegen kostprijs.

Wij zorgen ervoor door de beste producten, services, garanties en flexibiliteit te geven. Dat kunnen we, omdat wij anders georganiseerd zijn dan bestaande energieleveranciers. Omdat wij geen energieleverancier zijn. En omdat we dit vanuit onze missie leveren.

Bij ons komt duurzaamheid op de eerste plaats

Al onze producten dragen bij aan het besparen van energie en/of fossiele brandstoffen. En we werken daarom ook zoveel mogelijk digitaal. Onze brochures, offertes en bevestigingen krijgen onze klanten netjes en overzichtelijk als bijlage in een e-mail. Daarnaast is Zelfstroom gevestigd op een locatie die voorzien is van zonnepanelen, scheiden we ons afval, komen de meeste mensen met de trein, eten we weinig vlees en hebben alle mensen die bij Zelfstroom werken persoonlijk ook affiniteit met duurzaamheid.

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Onze duurzame missie

We willen samen met onze klanten de energietransitie versnellen en de aarde schoner doorgeven aan volgende generaties. We laten consumenten ervaren dat overstappen op duurzame energie makkelijk en voordelig is. Energie besparen en zelf opwekken wordt met Zelfstroom voordelig én leuk. En daar krijgen we allemaal energie van!

 

Onze duurzame visie

Zelfstroom wil met haar producten het gebruik van fossiele energie reduceren. De komende jaren zal het aanbod verder worden uitgebreid met producten en/of diensten die hieraan bijdragen. Zelfstroom is dé one-stop-energieshop voor nu en later.

RUIM 15.000 MENSEN GINGEN JE VOOR!
Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Je voordeel berekenen?

Vraag een offerte aan
95% van de klanten beveelt ons aan 8.9 10.0 1.0
uit 432 klantbeoordelingen